Riool laten ontstoppenOnlangs had ik te maken met een verstopt riool in mijn badkamer. De geur die hierbij vrijkwam was alles behalve aangenaam en zowel het water van mijn bad en douche liepen helemaal niet meer af. Wel een probleem aangezien je dit steeds nodig hebt. Het was dan ook zaak snel iemand te contacteren om de problemen aan te pakken. Ik heb wat zitten opzoeken en zo kwam ik terecht bij de riool ontstoppingservice Limburg.

Topservice

Ik nam telefonisch contact op met de Riool ontstoppingservice Limburg en had vrijwel onmiddellijk een afspraak, de dag erop al!

Riool laten ontstoppen

Toen ik de deur opende voor de vakman stelde hij heel gericht vragen om zich snel een idee te kunnen vormen het probleem met de riool. Deze interesse en bereidwilligheid gaven mij een geruststellend gevoel. Dan begon hij te controleren om het probleem te verhelpen. Na afloop verschafte hij mij de nodige uitleg van wat hij had uitgevoerd en de mogelijke oorzaken van het probleem. Dit was erg interessant en hierdoor kreeg ik het gevoel beroep te hebben gedaan op professionele vakmannen. Uniek, want vakmanschap is vandaag de dag moeilijk te vinden!

Snelle verhelping

Een afspraak regelen met de rioolservice verliep heel snel: duurde nog geen 5 minuten. Daags nadien was de monteur al aan het werk om de riool te komen ontstoppen. Gelukkig maar, want dagenlang in stank leven is niet zo aangenaam… Maar het probleem was snel verholpen. Het viel op dat de monteur veel ervaring en kennis had. Hij ging ook heel effici├źnt te werk zonder tijd te verliezen. Ik werd ook goed ingelicht en dat vind ik belangrijk. Dit getuigd van puur vakmanschap en dat boezemt vertrouwen in. Dit soort service is voor mij zeer veel waard. Ik zal dit dan ook ten zeerste aanraden bij kennissen en familie.