StairzBij Stairz Traprenovatie ben je zeer zeker aan het juiste adres wanneer jij jouw trap wilt renoveren. Dit bedrijf beschikt namelijk over een geweldige team wat bomvol met kennis en enthousiasme zit! Gelukkig heb ik dit met mijn eigen ogen mogen ervaren en hier ben ik onwijs tevreden over.

Eens wat anders dankzij Stairz Traprenovatie

Normaal gesproken pakken wij een verbouwing met onze eigen handen aan. Zelf weten wij het nu eenmaal beter hoe dat het eruit moet komen te zien. Dat is best lastig om dat weer aan iemand anders uit te moeten leggen. Hierdoor proberen wij zoveel mogelijk zelf te doen en dat lukt tot voor kort geleden! Wij wilde namelijk onze trap een andere boost geven. Het enige nadeel was dat wij niet wisten wat eraan veranderd moet worden om dat gevoel te krijgen.

Het gevoel wat wij hopen te krijgen is erg lastig om het uit te leggen. Echter is het voor ons nu hoog tijd  geworden dat wij opzoek gaan naar een bedrijf die ons kan helpen. Zodoende zijn wij terecht gekomen op de website van Stairz traprenovatie. Dit bedrijf beschikt over de juiste middelen om het werk naar behoren uit te voeren. Bovendien zijn de kosten bij dit bedrijf aan de lage kant. Wij hebben er vervolgens voor gekozen om contact op te nemen met dit bedrijf. Bij binnenkomst in de showroom konden wij onder het genot van een kop koffie onze wensen bespreken. Zij begrepen precies met wat wij bedoelde dat het een “gevoel” moet geven.Verbouwing trap

Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een offerte op te vragen zodat wij de precieze kosten te weten komen. Dit viel ver binnen ons budget en zodoende hebben wij ervoor gekozen om klant te worden bij dit bedrijf. Een geweldige service en bovendien hebben wij nu het gewenste resultaat!