Hoi ik heet jullie allen weer welkom op mijn blog. Zoals mijn trouwe lezers weten heet ik Wendy en ben ik 35 jaar. Ik ben werkzaam als interieur en dit is dan ook een van de redenen waarom ik dit blog ben begonnen. Ik zal allerlei artikelen schrijven die te maken hebben met wonen. Ik maak tijdens mijn werk als privé veel dingen mee en deze deel ik dan ook graag met jullie.

logo

Bijna niemand kan tegenwoordig meer zonder zijn smartphone, internet en digitale televisie. Ik moet zeggen dat je er tegenwoordig vrijwel alles mee kunt doen. Online gebeurt er steeds meer en je hebt steeds meer bedrijven of aanbieders die hun producten of diensten aanbieden. Dit geldt ook voor internet en televisie providers. Iedereen kent natuurlijk de grote namen als KPN en ZIGGO. Er komen ook steeds meer kleine bedrijven bij die ook goede diensten leveren. Voor diegene die willen overstappen of een andere aanbieder moeten nemen ivm de verhuizing ga ik helpen met een goede tip. Ga eens naar de website www.123internet-tv.nl. Dit is een vergelijkingssite waar je alles in een duidelijk overzicht kunt zien. Ik ben van mening dat je alles het best in één pakket kunt doen, zo hou ja alles mooi bij elkaar en is het wat overzichtelijker.

page2-img1

Maak nou die goede keuze

img3Zoals ik net al aangaf is het aanbod enorm. Je hebt vele verschillende providers voor internet en digitale televisie. Al deze internetproviders hebben elk weer hun eigen acties of aanbiedingen. Waar je dit allemaal moet opnemen kun je al vrij snel verward raken. 123internet-tv.nl helpt jou bij het maken van die keuze. Het enige wat je moet doen is jouw postcode invoeren op de site. Vervolgens krijg je een overzicht van welke aanbieders en bij jou zijn. Wanneer je dit hebt gedaan kun je filteren op wat jij belangrijk vindt. Dat kunnen zaken zijn als prijs per maand, prijs in het eerste jaar of downloadsnelheid. Tenslotte kun je er drie specifiek met elkaar vergelijken. Dus bezoek de website www.123internet-tv.nl en kom er achter wat zij voor jou kunnen betekenen.