Op Tegels33 vind je een enorme collectie van verschillende tegels. Tegels33 biedt de laagste prijsgarantie op alle tegels in hun assortiment. Er zijn alleen maar topkwaliteit tegels van A-merken. Dus een scherpe prijs betekent bij Tegels33 niet goedkope kwaliteit! Met jarenlange ervaring in de tegelwereld kunnen ze je de allerbeste advies geven over de juiste tegels. Een trend van nu, keramisch parket visgraat. Ook visgraat keramisch parket online kopen; Tegels33.nl! Bekijk het aanbod online of bezoek de tegelwinkel in Venlo.

Je kunt keramisch parket op diverse manieren leggen zoals halfsteens verband of visgraat. De visgraatpatroon heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling. Wil je dat het keramisch parket zoveel mogelijk op een echte houten vloer lijkt? Dan kun je het best kiezen om het keramisch parket in wildverband te leggen. Wat je na een rij aan de ene kant overhoudt, gebruik je weer in het begin van de twee rij. Het pluspunt van in het wildverband leggen is dat je weinig snijverlies hebt omdat je de reststukken gewoon kunt gebruiken. Keramisch parket kun je met een smalle voeg leggen. Ga je zelf keramisch parket leggen? Dan raden we een levelling systeem aan voor een vlekkeloos eindresultaat.

Tegels33 biedt van alle tegels gratis proefstukken aan. Zo kun je voor iedere tegel in hun assortiment, helemaal gratis, een proefstuk ontvangen. De sample wordt d.m.v. een postzending opgestuurd en binnen enkele werkdagen heb je het in huis. Wil je een tegel zien verwerkt als tegelvloer of wand? Dan kun je het best de tegelwinkel bezoeken. Daar staan een groot aantal tegels die verwerkt zijn als vloer of wand voor een optimale sfeer. Wij raden je aan om de winkel te bezoeken, daar krijg je het best een beeld bij de tegels. Ook voor advies op maat is het verstand om langs te gaan.