SpanplafondsAl geruime tijd moest ons plafond gerenoveerd worden. Natuurlijk is het renoveren van een plafond een hele investering. Vandaar dat mijn vriend en ik samen zijn gaan sparen. Na een tijd sparen konden wij de renovatie van plafond betalen. Zodoende ging ik samen met mijn vriend opzoek naar een erkend bedrijf in het renoveren van plafonds. Eigenlijk puur per toeval kwam ik terecht op de website van spanplafonds. Al deze spanplafonds waren zeer voordelig en dat trok bij mij de aandacht. Zodoende nam ik een verdere kijk, want ik wilde weten wat een spanplafond precies was. Op de website kwam ik erachter dat het een soort doek is die erg strak aan wordt getrokken. Hierdoor is het plafond stukken lager en ziet het er mooier uit. Het spanplafond is namelijk afwerend voor schimmels, algen en bacteriën. De levensduur van een spanplafond is dus langer dan een normaal plafond!Goedkope oplossing

Geld bespaard met een spanplafond!

De plaatsing van een spanplafond heeft voor mij zeer voordelig uitgepakt. Ik heb zelfs nog geld over gehouden wat ik uit kan gaan geven aan andere renovaties. De plaatsing van het spanplafond heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Mijn plafond is weer prachtig wit, geld bespaard op het plafond en ook is mijn plafond nu beschermd tegen schimmels en bacteriën. HMD heeft op werk verricht!Kwaliteit