philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20Als je al jaren gebruik maakt van TL verlichting, kun je tegenwoordig bij het aanschaffen van TL verlichting ook kiezen voor LED TL verlichting. TL verlichting met LED lampen betreft een specifieke productcategorie binnen de TL verlichting, die bij het aanschaffen enkele interessante voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dan meer over de voordelen van LED TL in dit artikel.

Voordeel 1: minder energieverbruik
Het belangrijkste voordeel van het aanschaffen van TL verlichting met LED lampen, is het feit dat LED lampen minder energie verbruiken. Zo gebruiken de lampen tot zeven keer minder energie dan standaard lampen, wat simpelweg betekent dat je veel minder energiekosten hoeft te betalen als je deze lampen aanschaft. Vind je de energierekening te hoog? Dan is dit een manier om dit probleem op te lossen.
philips-ledtube-t8-corepro-budget_phlcpledtube-20
Voordeel 2: meer branduren
Een ander voordeel van TL verlichting met LED lampen, is dat LED lampen meer branduren hebben dan standaard TL lampen. Zo gaan deze lampen wel tot 30.000 uur mee, wat betekent dat je de lampen nauwelijks hoeft te vervangen en erg lang plezier kan hebben van jouw aankoop als je LED lampen hebt gekocht.

Voordeel 3: een aantrekkelijke prijs
Tot slot heeft TL verlichting met LED lampen een zeer aantrekkelijke prijs. Je hoeft dus niet veel te investeren om van bovenstaande voordelen te profiteren, maar legt slechts een klein bedrag in om te profiteren van een lage energierekening en een hoger aantal branduren.philips-ledtube-t8-corepro-22-58w-840-150cm-starter-incl._8718696427941-20