Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. De verlichting die in het pand hing wilde ik graag vervangen door led tl. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt.

Zeer veel bedrijven bij mij in de buurt dat led tl aanbieden 

Toen ik op het internet op zoek ging naar led tl kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij mij in de buurt dat led tl’s aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht sprak mij de website van Letsleds mij het meeste aan. De website van het bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook beschikt het bedrijf over een erg hoog klant gemiddelde. Dit vond ik extra aantrekkelijk waardoor ik besloot om een kijkje in het assortiment van het bedrijf te nemen.

Woonkamer

Zeer voordelige prijzen voor de led producten

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillende led producten. Nadat ik een aantal tl’s met elkaar ah vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De tl’s werden erg snel geleverd en verlichting mijn pand optimaal. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Letsleds en raad ik het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar eld producten.