Electricien Breda en omstreken vinden is een stuk gemakkelijker als dat ik had gedacht! Wij wilde namelijk een tal van dingen in ons huis aangepast hebben waaronder de meterkast. Deze wilde we maar al te graag verder richting de deur laten plaatsen zodat we de muur kunnen uitbreken. Echter zijn wij zelf niet bepaald handig met elektriciteit waardoor we het overlaten aan een bedrijf die hier wel degelijk verstand van heeft. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Loenhoutelektro.nl. Dit bedrijf is gevestigd praktisch naast onze deur, dit is ideaal aangezien je zo wel geld kan besparen!

Snel geregeldElectricien-Breda-300x199

Bij het bekijken van de website is mij ieder geval duidelijk geworden dat hun absoluut niet duur zijn in de kosten. Een offerte wordt opgemaakt zodat je duidelijk te zien krijgt wat de kosten hiervan wordt. Persoonlijk erg prettig omdat je niet achteraf voor een verrassing komt te staan!Logo-Loenhout

Dankzij een team van specialisten kan jij je zorgeloos in de woonkamer wachten tot hun de klus hebben geklaard. Ik ben in de tussentijd verder gaan werken in het huishouden terwijl hun bezig waren in de gang. Snelle service en niet te vergeten de goede service! Hun hebben namelijk een paar dingen aangepast waardoor ik nu ook makkelijker bij de meterkast kan komen. Dankzij Electricien Breda hebben wij onze woning helemaal weten te renoveren!