Bij een ontruiming woning kom je altijd tijd tekort, vaak moet je het in je vrije tijd doen na een dag hard werken. Wovia snapt als geen ander dat je daar geen zin in hebt, het kost vaak naast de lichamelijke moeite ook vaak stress. Een woning leeghalen doe je niet zomaar, in de meeste gevallen is er een overlijden aan vooraf gegaan of een andere tragische gebeurtenis. Iedere keer als je in de woning komt wordt je ermee geconfronteerd, wil je dit liever niet maak dan gebruik van het complete pakket voor ontzorgen.

ontruiming

Wat houdt het pakket in

Alleen bij spullen inpakken en afvoeren blijft het vaak niet bij een ontruiming woning, loop je na het leeghalen van de woning er doorheen komen er werkzaamheden tevoorschijn die gedaan moeten worden. Je moet dan denken aan muren die hersteld of in het ergste geval teruggeplaatst moeten worden, maar ook een zonnescherm die er nog hangt en gedemonteerd moet worden. Op deze manier zijn er verschillende werkzaamheden die aan het licht kunnen komen, in overleg kan Wovia-woningontruiming.nl deze ook voor je uitvoeren.

Opleveren van de woning na afloop

Het belangrijkste is als de klus klaar is dat je tevreden bent over de werkzaamheden die zijn verricht, na afloop wordt er een rondje door het huis gelopen om te kijken of alles naar tevreden is gebeurd wat er moest gebeuren. Eventuele spullen die nog geen bestemming hebben, worden in overleg nog naar een bestemming gebracht. Het is zelfs mogelijk om spullen die nog waardevol zijn te laten veilen, meer informatie kun je verkrijgen bij Wovia.