Logo-Online-IncassoDe meeste lezers weten van mij dat ik over alles schrijf wat met wonen te maken heeft. Vandaag wil ik echter een andere weg inslaan, ik ga het over financiële zaken hebben en met name incasso. Ik ben op dit idee gekomen doordat ik laatst een verjaardag had. Ik had hier natuurlijk een mooi cadeau voor gekocht, maar hier wil ik het vandaag niet over gaan hebben, wellicht in mijn volgende blog. Maar op die verjaardag werd een probleem met een klant besproken. Deze had een eenmalige bestelling gedaan en nadat hij de producten in ontvangst had genomen weigerde hij om te betalen. Dit terwijl de producten gewoon nog steeds in goede staat waren, Die vriend van mij accepteer dit soort dingen niet en hij schakelde direct een incassobureau in. Hij gebruikte de diensten van de firma online-incasso.nl. Ik weet niet of jullie bekend zijn met deze firma, maar die vriend van mij maakt hier al jarenlang gebruik van. Dit komt doordat zij zeer professioneel te werk gaan. Kosten inschakelen deurwaarder is bij deze firma goedkoper als bij de andere. Dit komt ook omdat zij al een jarenlange ervaring hebben en zo de markt beter kennen.

Gratis-aanmelden-300x66

Niks negatiefs gehoord

Beste-Online-Incasso-2014-klOp die verjaardag was iemand die vorig jaar toevallig ook gebruikt had gemaakt van de diensten van online-incasso.nl. Hij had ook zijn eigen bedrag en had ook te maken met een wanbetaler. Hij probeerde het eerst vriendelijk op te lossen, hij wou de klant zelfs nog tegemoet komen. Maar dat mocht allemaal niet baten. Gelukkig krijg hij ook het volledige bedrag en was ook hij een tevreden klant. Dus voor diegene die op zoek zijn naar een incassobureau, zoek niet meer verder.