raamsticker_bedrijf_raamfolie_3_aanbrengen-200x150Welkom allemaal op mijn blogpagina. Voor de mensen die mij nog niet kennen, zal ik mij even in het kort voorstellen. Mijn naam is Wendy en ik werk bij een interieur bedrijf. Ik haal veel voldoening in het feit dat ik andere huizen goed kan inrichten. De reden waarom ik dit blog begonnen ben is mensen te helpen en zo met mijn advies de goede richting in kan duwen. Dus ben jij net verhuisd dan heb ik een gouden tip voor jou. Iedereen wil natuurlijk een zo uniek mogelijke woning hebben. Dit kun je dan ook bereken met een muursticker. Nu zul je bij het horen van het woord sticker misschien een beetje pessimistisch zijn, maar een muursticker kan echt een toevoeging voor jouw woning zijn! De Plak het zelf Muurstickers zijn ideaal voor elk huis en kamer. Via de website plakhetzelf.nl heb je vele opties om uit te kiezen. Wat je ook kunt doen is er zelf eentje ontwerpen via hun site. Dit gaat heel eenvoudig en het systeem wijst je alle stappen door.

Zelf je muursticker ontwerpen

muurstickers_vogels_01-200x150Wanner je zelf naar de site gaat dan zie je al gelijk een hoop informatie. Ik vind dit zelf altijd prettig. Zo kom je meer te weten over het bedrijf waar je mogelijk een bestelling wilt doen. Het eerste wat mij opviel was de hoge kwaliteitsnormen die Plak Het Zelf hanteert. Het is fijn om te weten dat de stickers lang mee gaan en goed blijven plakken tegen die muur. Zoals gezegd selecteer je een afbeelding van hun site of ontwerp je er zelf een. Als je dit eenmaal gedaan heb ga je verder om de bestelling af te ronden. De levert is ook snel, namelijk een paar werkdagen. Op de site wordt overigens wel vermeld dat dit aan de drukte ligt. Plak het zelf Muurstickers zijn heel eenvoudig aan te brengen tegen de muur of het glas. Met een spatel zorg je ervoor dat er geen lucht tussen zit. Zo kun je nog een lange tijd genieten van jouw muur!

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000