Is het misschien tijd om een nieuwe keukenkraan in jouw keuken te installeren? Kijk dan voor een kraan van Grohe. Grohe staat bekend om het gebruik van duurzame materialen en een lange levensduur. Het is dus misschien de laatste keer dat je ooit je kraan hoeft te vervangen als je kiest voor een Grohe keukenkraan! De kranen zien er ook professioneel en stevig uit en gaan vaak goed met het interieur van je keuken door het moderne ontwerp van de kranen

Wat voor verschillende soorten kranen zijn er?

Je kent vast wel de mengkraan. Misschien niet de term, maar de standaard mengkraan mixt warm en koud water samen tot één straal. Vaak wordt dit of via twee draaiknoppen gedaan aan de zijkanten van de keukenkraan of via een hendel. Op die manier de temperatuur van het water met één hand veranderen en de straal aan en uit zetten.

Dan heb je nog de kokend waterkraan met filterfunctie. Door een filter die in de kraan zit haal je de bacteriën uit het water waardoor het een zachtere en betere smaak heeft. Als een kraan kokend, warm, koud én gefilterd water heeft is het een 4-in-1 kraan. De veilige kokend water kraan is een kraan die kokend water kan tappen. Er zit echter natuurlijk wel een kinderslot op zodat jouw favoriete deugniet geen kokend heet water over zich heen krijgt. Bovendien komt er een klein en rustig straaltje uit in plaats van een sterke en spetterende straal. Dit zorgt ervoor dat gebruikers zichzelf niet verbranden. De kraanuitloop wordt ook niet heet wanneer je hem vastpakt door de toegevoegde isolatie.