Placemats bedrukken geheel naar eigen smaak? Dat kan en wel bij: Maxilia.nl. Hier kun je een ontwerp maken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, een foto of een boodschap. Dit handige promotiemateriaal zal beslist bij iedereen in de smaak vallen. Niet alleen omdat het erg handig is om te gebruiken maar ook omdat het er mooi uit ziet. Wij hebben ervoor gekozen om ons logo te bedrukken en wel op de matjes die in diverse kleuren te bestellen zijn. Dit maakt het erg leuk om te bestellen omdat je hier echt iets unieks kunt maken waardoor je iets speciaals kunt weggeven. Wij hebben deze zelf ook in gebruik in onze kantine en alle collega’s zijn hier erg goed over te spreken.

Placemats bedrukken

Een mooi eindresultaat

Placemats bedrukken en dan geheel volgens eigen smaak is niet het enige waarvoor je hier aan het juiste adres bent. Wanneer je eens op de website kijkt, dan kun je een keuze maken uit diverse categorieën. Je kunt zelfs voor een zeer lage prijs een zeer groot aantal relatiegeschenken bestellen. Je kunt zelfs aangeven wanneer je je bestelling geleverd wilt hebben. 

Kortom, deze aanrader mocht niet ontbreken op dit blog omdat hier een tal van goede tips te vinden zijn. En goede tips zijn er immers om te delen toch? Wij gaan bij een bestelling boven een bepaald bedrag een aantal van deze artikelen meeleveren. Hopelijk kunnen al onze klanten dit erg waarderen. Voor een volgende bestelling, zal ik beslist weer een beroep doen op deze website.