Beter voor de planten

Ik wilde mijn planten sneller en beter laten groeien dus ik was op zoek naar groeilampen. Deze lamp geeft de planten een zetje in de rug. Ook gaan de planten er beter van groeien en ook nog eens mooi bloeien! Dit is ideaal voor mijn planten. De lamp past gelukkig mooi in mijn kweekkast, tenminste niet zo’n onbenullig ding die uitsteekt. Ik was opzoek naar een groeilamp Lumatek, omdat ik van een vriend had gehoord dat het een goed en betrouwbaar merk is. De lamp werkt uitstekend en ik heb er nog geen problemen mee gehad. Zeker geen minpunten voor deze lamp!

Kan niet beter!

UIteraard een prima lamp. De groeilamp was de volgende dag al geleverd en ik heb die dag nog gemonteerd in mijn kweekkast. De volgende week merkte ik een groot verschil in het groeien. Zo kan ik nog eerder van mijn heerlijke aardbijen genieten! Ik wist van de voorgaande keren toen ik bij de Hobbykweker had besteld dat het een prima webshop is. Deze lamp kan ik met 100% zekerheid aanbevelen!