Bij heel veel bedrijfspanden en gevels van woningen is aluminium of steen gebruikt. Dit vergt niet veel onderhoud, maar echt opvallen doet de gevel niet. En al helemaal is het creatieve uiterlijk zoek, je gevels gaan op in de andere gevels waardoor je nooit op zal vallen met je pand of woning. Maar met duurzame houten gevelbekleding ben je van al deze problemen af, en heb je een prachtige duurzame gevel die anderen niet hebben. Voor het onderhoud hoef je niet bang te zijn, de gevels van Plastica.nl zijn namelijk onderhoudsarm en duurzaam.

duurzame houten gevelbekleding

Niet zomaar iedere houtsoort

Bij Plastica.nl wordt er ook aan de natuur gedacht en werken we niet met materialen die niet duurzaam zijn verkregen. Alle panelen die wij gebruiken voor de gevels zijn  gewonnen uit verantwoord beheerde bossen. Zo maak je als bedrijf niet alleen gebruik van kwalitatief goed materiaal voor je gevel, maar is deze ook nog eens duurzaam. De duurzaam houten gevelbekleding hoef je ook niet ieder jaar te schilderen, het scheel financieel ook nog in de kosten met het onderhoud.

duurzame houten gevelbekleding

Montage bevestiging

Om de veiligheid te garanderen bij het monteren van de duurzame houten gevelbeplating kan er een kwaliteitsverklaring afgegeven worden. Vanaf het begin tot het eind van het project zal ons serviceteam je bijstaan om het project met goed gevolg af te ronden. Heel erg ingewikkeld is de montage niet, maar er moet wel rekening gehouden worden met een aantal dingen. Een goed geventileerde gevel en goed weer tijdens de montage zijn twee elementen waarmee rekening moet worden gehouden.