Voor wie druk bezig is met het renoveren de tuin heb ik een nieuwe tip voor je! Wat dacht je ervan om prachtige tuinhuisjes op te zoeken op het internet, kijken of dat er een geschikte tuinhuisje voor jouw tuin tussen zit!

S126-2-150x150

Uiteraard kost het uitzoeken van een tuinhuisje erg veel tijd, je moet er immers voor zorgen dat het ook past in het geheel van de tuin. Door op de website te kijken van Schaffertuinhuizen.nl krijg je een ruim assortiment te zien van verschillende huisjes. Dit varieert in de maten wat er verkrijgbaar is, ook in de kleur kan je het nog zo gek niet bedenken.

S100

Een tuinhuisje online bestellen?

Veel mensen hebben het niet in de gaten dat je ook via het internet tuinhuisjes bestellen kan. In de meeste gevallen is dit zelfs een stuk voordeliger als dat je ze in de winkel zult zien, wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat je er niet eens meer de deur voor uit hoef te gaan! Vanachter je eigen computer bestellen en het vervolgens ook thuis laten bezorgen. Het bezorgen verloopt trouwens ook vrij gemakkelijk aangezien het tuinhuisje netjes op de plek wordt neergezet waar jij het hebben wilt, ideaal toch?DSC_6710-150x150