Een raamhor is de perfecte oplossing als u van frisse in huis wilt genieten, maar insecten buiten wilt houden. Een raamhor is de perfecte oplossing om te kunnen ventileren zonder allerlei insecten binnen in huis te krijgen. Voor ieder soort raam is er een passende hor, of u nu een draairaam, draaikiepraam of een dakraam hebt. Bij Unilux vind u diverse soorten raamhorren welke online te bestellen zijn en op maat te maken. Ook kunt u de raamhor laten plaatsen een van de monteurs van Unilux.

Over Unilux

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Ze beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt hen de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Zij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar we trots op zijn. Speerpunten zijn leverbetrouwbaarheid en een exclusief assortiment voor de dealers zodat zij zich kunnen blijven onderscheiden. Naast horren maken ze ook Topspin zonwering en Fractions aluminium shutters.

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u graag advies hebben? Neem dan contact op met de klantenservice van Unilux. De klantenservice is per mail bereikbaar op verkoop@unilux.nl of telefonisch te bereiken op werkdagen van 08:00 tot 12:15 en van 13:00 tot 16:30 uur op het nummer +31 (0) 411 612 770.