Wij zijn al een geruime tijd druk op zoek naar deurluifels. Onze woning willen wij van zolder af aan geheel renoveren. Dit betekend dan ook direct dat vrijwel alles wordt aangepakt en vervangen!

Nieuwe woning

Sinds enkele maanden zijn wij de trotse eigenaar van een boerderij. Deze woning zijn wij toen die tijd puur toeval tegengekomen nadat wij opzoek waren naar een andere woonruimte. Hier waren wij dan ook meteen verliefd op geworden. Doordat wij onze zinnen hierop hebben gezet is het ook nog eens gelukt om het te kunnen kopen!

Verbouwen

Natuurlijk is het dan ook meteen duidelijk dat er vrijwel alles aan verbouwd moet worden. De vorige eigenaar heeft hier namelijk niks aan gedaan. Dan kun je wel een beetje raden hoeveel er gebeuren moet. Echter heeft dit ons juist enorm veel motivatie gegeven om door te gaan. Sterker nog, wij hadden er onwijs veel zin in om te beginnen met verbouwen!

Op de zolder zijn wij begonnen en op dit moment is onze woonkamer aan de beurt. In de tussentijd dat mijn man de woonkamer aan het stucen is ben ik opzoek gegaan naar deurluifels. Voor zowel de voordeur als de achterdeur willen wij er graag eentje hebben.Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van luifel.com. Dit bedrijf heeft diverse soorten in het assortiment. Tevens hanteren zij zeer aantrekkelijke prijzen voor de aanschaf hiervan.