Al jaren woon ik in een geweldige buurt in een super mooi huisje. En zoals er in elke buurt een rotte appel woont, ben ik de gelukkige om er zelfs naast te wonen. Mijn buurman is een hulpbehoevende, oudere man zonder familie. Hij leeft zeer terug getrokken in zijn eigen schulpje. Bemoeit zich met niks en niemand in zijn omgeving. Het enige wat daar beweegt is de hulp die er een paar keer per dag komt om deze man te helpen met wassen, aankleden en eten geven. Normaal gesproken heb ik geen last van mijn buurman, maar nu met de warmte buiten komt er steeds een ondraaglijke stank voorbij. Zo erg dat ik de woningstichting heb gebeld om eens bij mijn buurman langs te gaan. Wist niet dat mijn telefoontje zoveel impact zal hebben. Binnen een week moest mijn buurman overgeplaatst worden naar een gesloten instelling. Het bleek dat hij zijn huis zo erg verwaarloosd had dat daar de kakkerlakken en muizen rondliepen. De woningstichting had hiervoor Woning ontruiming ingehuurd. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat dit huis weer helemaal leeg en schoon opgeleverd kon worden voor een nieuwe bewoner. Zelfs voor de inboedel welke nog bruikbaar was werd een nieuwe eigenaar voor gevonden. De rest werd afgevoerd.Galerij8

Ideale oplossing

Had ik maar eerder aan de bel getrokken, was er eerder actie ondernomen. Het is maar goed dat een bedrijf als Woning ontruiming bestaat. Echt professionele hulp voor mensen die het ook goed kunnen gebruiken. Mijn buurman heeft nu een goed onderkomen, en ik kan weer genieten van mijn geweldige huisje.logo