Wortman

Wanneer je het huis uit gaat of je gaat verhuizen kan het soms lastig zijn om goede meubilair te vinden. Zoals jullie weten zit ik regelmatig tips in mijn blogs om jullie hiermee een handje te helpen. Het artikel van vandaag is dan ook vooral interessant voor de mensen die in de buurt van Amsterdam wonen. Verder mag natuurlijk ook, alleen is dat was lastiger om een bank te vervoeren. Ik wil het vandaag dan ook gaan hebben over de firma Wortman. Voor de mensen die hier nog niet bekend mee zijn, zij doen alles op gebied van meubels. Dit allemaal op maat gemaakt dus zo heb je altijd iets unieks. Zo hebben vrienden van mij hier enkele maanden geleden een bankstel Amsterdam op maat gekocht.

Bankstel Amsterdam

Een firma om te onthouden

Bankstel op maatOmdat zij zo lovend zijn over deze firma moest ik het dan ook met jullie delen. Dat vooral nadat ik zelf de bank had gezien. De kwaliteit is zeer goed. Ik kan dit weten omdat ik mij al jarenlang bezig hoe over alles wat met wonen te maken heeft. Zij hadden deze┬ábankstel Amsterdam online besteld bij Wortman. Nu kan ik begrijpen dat de meeste van jullie zo’n aankoop liever eerst in het echt willen zien.
Dit is natuurlijk ook mogelijk, zij hebben namelijk een showroom in Alphen aan den Rijn. Hier wordt je vriendelijk geholpen en wordt er weliswaar ook nog een 3D tekening gemaakt van jouw wensen. Dit om ervoor te zorgen dat je het complete plaatje kunt zien.