Arco tafelsAfgelopen maand bekeek ik mijn woning eens nauwkeurig. Wat mij opviel was de veroudering van de tafels. De tafels in de keuken en woonkamer waren door de jaren heen versleten. Zodoende nam ik het besluit om nieuwe tafels te gaan kopen. Natuurlijk nam ik een kijkje op het internet, want tegenwoordig is alles te vinden op het internet. In verloop van tijd kwam ik terecht op de geweldige site daameninterieur.nl. Op deze website werden vele meubelen aangeboden waaronder prachtige tafels. Natuurlijk nam ik een kijkje in het assortiment van de tafels. Al vrij snel kwam ik terecht bij prachtige Arco tafels. De prijzen van deze Arco tafels waren in verhouding met andere aanbieders stukken voordeliger. Ook vond ik de tafels prachtig en ik nam contact op met daameninterieur. Na een goed gesprek nam ik het besluit om de tafels in het echt te gaan bekijken!

Kwaliteiet

Van het een kwam het ander!

Tijdens de bezichtiging was ik al vrij snel overtuigd. De kwaliteit zag er goed uit en in het echt waren de tafels nog mooier dan op de foto’s. Een aantal tellen later schudden ik dan ook de hand met het personeel van daameninterieur. Aantal dagen na koop werden de tafels al geleverd. De tafels werden in perfecte staat afgeleverd en er was dus sprake van een goede service!

Meubelen