Al jaren heb ik om mijn lijstje staan dat ik eens op zoek moet naar een nieuwe verwarmingsketel. Maar ik denk zolang deze het nog doet waarom zal ik er dan zoveel geld voor uitgeven? Inmiddels is het alweer 3 jaar geleden toen ik mijn lijstje maakte, en ik moet zeggen de ketel werkt nog prima. Zo kon ik mijn gespaarde centjes voor andere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld om eens een keer lekker op vakantie te gaan. Had mijn vakantie al geboekt, totdat ik van de week lekker onder de douche stond. Had mijn haren net met shampoo ingesmeerd. Sta ik daar opeens onder een zeer koude douche. Snel mijn haren uitgespoeld en de douche uit gezet. Dacht misschien is de waakvlam uit gegaan, maar helaas ik kreeg deze vlam niet meer aan. Ja daar sta je dan koud en met half uitgewassen haren op mijn kamer. Snel aangekleed en op internet gekeken voor een monteur. Kwam al snel op de site van Remeha ketel kopen terecht. Heb hier een afspraak gemaakt dat er een monteur langs kwam. Helaas was mijn oude ketel niet meer te maken. Met behulp van Remeha ketel kopen hen ik een andere, wat luxere ketel uitgezocht.  calenta1

Kan weer lekker warm douchen.

Wat ben ik blij met mijn nieuwe ketel. Niet alleen is de douche weer lekker warm, ook de straal is een stuk harder, Bovendien heb ik deze ketel kunnen huren, dus elke maand ben ik een vast bedrag kwijt. Zo kan ik tenminste mijn vakantie gewoon door laten gaan. tzerrai341-e1448898315884