Gazprom Energy is een relatief klein bedrijf uit Nederland en is gevestigd in een kantoor met een A-status “groen” in Den Bosch. Bij dit bedrijf staan duidelijkheid, oplossingen, samewerking en duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel. Elke handeling is daarom gericht op het beleid van de drie duurzame P’s, People, Planet en Profit. De klantbehoefte staat centraal, maar ook de eigen werknemers worden niet vergeten. Gazprom Energy zorgt ervoor dat er volop mogelijkheden zijn tot persoonlijke groei en ontplooiing zodat zij op hun beurt weer bij innovatieve ideeën kunnen ontwikkelen en inbrengen.

 

Hoe kun je het beste je zakelijke energie vergelijken?stroometiket-incl-2015

Via internet zijn er veel mogelijkheden om je energie zakelijk vergelijken. Maar het is dan wel belangrijk dat jij eerst een goed inzicht krijgt in het verbruik van jouw eigen bedrijf. Zonder een goed inzicht zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk wil jij zo min mogelijk kosten maken en besparen op je uitgaven. Daarom is het absoluut de moeite waard om de prijzen van je huidige aanbieder eens te vergelijken met de verschillende marktaanbieders.

 

Passende aanbieding op maat

Je kunt Gazprom Energy een energiescan laten maken van jouw bedrijf. Daarbij wordt dan gekeken naar de behoeften, wensen en eisen van jouw bedrijf. Zij brengen de volledige situatie van jouw bedrijf in kaart en kunnen jou op basis hiervan een scherp op maat gemaakt aanbod doen. Iedere klant ontvangt op deze manier een aanbieding die speciaal op zijn of haar bedrijf is afgestemd.

 

Belangrijke punten voor een vergelijking

Als jij je energie zakelijk goed wilt vergelijken zijn de volgende punten van belang om inzichtelijk te hebben:

  • De contractduur
  • De voorwaarden
  • Combinatie van aansluitingen
  • De prijs
  • Het contractmodel
  • Wat is jouw werkelijke verbruik?
  • Piek- en dal verbruik

 

Informatie

De medewerkers van Gazprom Energy helpt je graag persoonlijk bij het maken van een vergelijk en kan je begeleiden bij jouw overstap. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken.