Sikkens muurverf gegarandeerd jou van een mooi eindresultaat. Je gebruikt muurverf om je muur te beschermen of een kleur te geven. Hoe hoger de kwaliteit hoe beter de verf zal dekken. Ook kun je muurverf van goede kwaliteit beter reinigen zonder dat het zal gaan glimmen. Goede verf is duurder, maar het heeft wel veel voordelen. Met muurverf is de klus sneller geklaard, doordat de verf zo goed dekt. Zo verbruik je ook minder verf wat dan weer koster bespaard. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten muurverf. Je kunt hierbij denken aan duurzame buiten muurverf, schrobvaste, extra dekkende latex of een extreem matte Sikkens ral 9010 muurverf, je vindt het allemaal in het ruime assortiment Sikkens muurverf. Het verf onderscheid zich door de professionele finishing touch. Alle varianten staan bekend om hun geweldige dekking, zowel binnen als buitenshuis.

Sikkens muurverf

De verschillen tussen de Sikkens muurverf 

Er zijn verschillende soorten Sikkens muurverf . Er zit er dus altijd een voor jou bij. Als je je plafond wilt schilderen gebruik je de Sikkens Alphacryl Plafond, deze verf is geschikt voor sterk zuigende plafonds en zeer gemakkelijk te verwerken, je krijgt geen strepen of baanvorming. Als je jou binnenmuren wilt gaan verven zijn er meerdere opties.

Voor een erg mat effect kies je voor Sikkens Alphacryl pure Mat SF, deze is door het EcoSure keurmerk ook nog eens uiterst duurzaam. Het rijksmuseum is hier ook mee geschilderd, dit laat zien hoe goed de verf is. Voor schrobvaste muurverf gebruik je Sikkens Alphatex SF, dit is de watervaste muurverf van Sikkens.

Als je een extreem dekkende muurverf wilt moet je de Sikkens Alpha Projecttex nemen

Sikkels heeft ook muurverf voor buiten. De zeer schrobvaste buitenmuurverven zijn de Sikkens Alphatex IQ en IQ mat. De gladde buitenmuurverf is de Sikkens Alpha Topcoat. Deze voldoet ook aan schrobklasse 1.

De sikkens Alphatex SF is een oplosmiddelvrije, watergedragen, gladde muurverf. Deze watergedragen binnenmuurverf is geurarm, waardoor je de ruimte direct na het schilderen gewoon kunt gebruiken.